За usertest.bg


Услуга, която помага за повишаване на качеството на Вашия уебсайт

Създадохме usertest.bg, заради собствената ни нужда от използването на по-качествен интернет. Искаме информацията в страниците да е по-достъпна, интерфейсите да са по-ясни за използване и мобилните версии на сайтовете да предлагат същата функционалност, както десктоп вариантите, на които сме свикнали.

Екипът ни вярва, че колкото по-ясен и приятен за работа е един уебсайт, толкова той е по-предпочитан и посещаван от потребителите, което води до по-високи приходи за собствениците.

Освен нашите тестери за бъгове, с нас работят тестери на ползваемост от цяла България с разнообразен профил. Повечето от тях не разбират от езици за програмиране или разработване на сайтове и приложения, те са най-обикновени интернет потребители, които искат да използват безпроблемно и бързо уеб сайтовете, без никой да им казва как. Те са Вашите потребители. Чрез платформата за тестване usertest.bg, Вие може да дефинирате задачите, които тестера трябва да изпълни или да поискате да напише отзив или сравнение на статии, клипове и съдържание. Извършените потребителски тестове за ползваемост и бъгове се записват на видео и са достъпни през платформата. В допълнение, можем вместо Вас да изгледаме и анализираме тестовите видео клипове и да изготвим доклад с препоръки.

Създаване на профил и започване на тест